På våra resor så hittar vi många fantastiska viner i mindre partier som inte kommer in i Systembolagets sortiment men som vi kommer att sälja exklusivt till våra medlemmar i en låda om sex flaskor.

Spirit of Avalons vinklubb erbjuder sina medlemmar sex-åtta vinpaket per år. Varje vinpaket kostar vanligen 750-1.500 kronor beroende på nivå på vinerna som ingår.

Vanligtvis innehåller en låda två flaskor av tre olika viner i lite olika prislägen men kan också vara en blandlåda av sex olika viner. Tanken är att vi alltid ska landa på ett ungefärligt snittpris om 130-250 kronor.

Till vinerna levererar vi också beskrivningar av vinerna och förslag på vilka maträtter du bäst kombinerar dessa med. 

Vinerna kommer du att kunna beställa som en blandlåda i Beställningssortimentet med ett unikt beställningsnummer eller via så kallad distanshandel genom vårt samarbete med Gassås Wines (gassaswine.se). Frakt tillkommer och leverans sker direkt hem till dig på fullt lagligt sätt med alla alkoholskatter och svensk moms inkluderad.

Du anmäler dig till vår vinklubb för att ta del av dessa exklusiva erbjudanden genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Skärmavbild 2018-09-05 kl. 07.27.35.png
Skärmavbild 2018-09-05 kl. 07.43.54.png